Hostiso Täielik ülevaade


Hostiso Üksikasjad

Miks valida Hostiso?

  • Trust Pilot Hinnatud Hostiso - 4.7
  • Mitme serveri asukohad - 5
  • Mitme makseviis - 6
  • Mitmekesised pakendid - 22

Hostiso Serveri asukohad

Hostiso Servers in RoubaixRoubaix Hostiso Servers in MontrealMontreal Hostiso Servers in Frankfurt am MainFrankfurt am Main Hostiso Servers in BuffaloPühvel Hostiso Servers in SingaporeSingapur Hostiso Logo
VPS
VPS5
$119.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Protsessor
    12 Südamikud
  • RAM
    32GB Mälu
  • KETAS
    2TB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    1
  • Paneelid
    CPanel
Cloud Hosting
1 CPU 1 GB
$9.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • RAM
    1GB Mälu
  • KETAS
    25GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    1TB Ribalaius
Cloud Hosting
1 CPU 2 GB
$19.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • RAM
    2GB Mälu
  • KETAS
    55GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    2TB Ribalaius
Cloud Hosting
16 CPU 64 GB
$379.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • RAM
    64GB Mälu
  • KETAS
    1.25TB SSD Kosmos
  • ANDMED
    10TB Ribalaius
SSL
GeoTrust True Business ID Wildcard
$439 /Iga-aastane
Täielik teave
Domains
.com
$17.25 /Iga-aastane
Täielik teave
SSL
RapidSSL Wildcard
$149 /Iga-aastane
Täielik teave
SSL
GeoTrust QuickSSL Premium
$279 /Iga-aastane
Täielik teave
VPS
VPS4
$89.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Protsessor
    9 Südamikud
  • RAM
    16GB Mälu
  • KETAS
    1TB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    1
  • Paneelid
    CPanel
Cloud Hosting
24 CPU 96 GB
$749.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • RAM
    96GB Mälu
  • KETAS
    1.6TB SSD Kosmos
  • ANDMED
    15TB Ribalaius
VPS
VPS3
$69.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Protsessor
    6 Südamikud
  • RAM
    10GB Mälu
  • KETAS
    750GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    1
  • Paneelid
    CPanel
Shared Hosting
Pro
$14.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • KETAS
    Unlimited SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel
VPS
VPS1.5
$34.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Protsessor
    3 Südamikud
  • RAM
    6GB Mälu
  • KETAS
    250GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    1
  • Paneelid
    CPanel
VPS
VPS1
$19.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Protsessor
    2 Südamikud
  • RAM
    3GB Mälu
  • KETAS
    100GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    1
  • Paneelid
    CPanel
Dedicated Server
128 / 36T CPU
$799.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • RAM
    250GB Mälu
  • KETAS
    Unlimited SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel, WHM
Dedicated Server
16C / 32T CPU
$359.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • RAM
    64GB Mälu
  • KETAS
    Unlimited SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel, WHM
Dedicated Server
6C / 12T CPU
$219.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • RAM
    32GB Mälu
  • KETAS
    Unlimited SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel, WHM
Dedicated Server
4C / 4T CPU
$149.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • RAM
    16GB Mälu
  • KETAS
    Unlimited SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel, WHM
Dedicated Server
2C / 2T CPU
$99.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • RAM
    8GB Mälu
  • KETAS
    Unlimited SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel, WHM
Shared Hosting
Business
$9.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • KETAS
    500GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel
Shared Hosting
Basic
$6.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • KETAS
    100GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel
VPS
VPS2
$49.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Protsessor
    4 Südamikud
  • RAM
    8GB Mälu
  • KETAS
    500GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    1
  • Paneelid
    CPanel

Hostiso Hostingu ülevaade 2021

HostMeHosti täielik ülevaade

TeenusedVeebimajutus
Domeeni registreerimine
Teie enda andmekeskus

Hostiso

Hostiso on kvaliteetse, kiire riistvara ja suurepärase hinna ja jõudluse suhte sünonüüm. Sellel on ka pädevate teenindusspetsialistide meeskond, kes saavad teid aidata. Hädaolukordade korral on andmekeskuses ööpäevaringselt kättesaadavad kvalifitseeritud eksperdid.

Kolmel mandril on serverite asukohad
See suur infrastruktuur võimaldab meil kiiresti laieneda ja sellel on ületamatu koondamine.

Hostiso hinnakujundus

VPS
Pakett Hind Kettaruum RAM Ribalaius Operatsioonisüsteem Pühendatud IPS CPU arv Paneelid
VPS1 $19.99 SSD100 GB 3 GB Mõõtmata linux server plane 1 2 CPanel
VPS1.5 $34.99 SSD250 GB 6 GB Mõõtmata linux server plane 1 3 CPanel
VPS2 $49.99 SSD500 GB 8 GB Mõõtmata linux server plane 1 4 CPanel
VPS3 $69.99 SSD750 GB 10 GB Mõõtmata linux server plane 1 6 CPanel
VPS4 $89.99 SSD1 TB 16 GB Mõõtmata linux server plane 1 9 CPanel
VPS5 $119.99 SSD2TB 32 GB Mõõtmata linux server plane 1 12 CPanel
Pilvemajutus
Pakett Hind Kettaruum RAM Ribalaius Operatsioonisüsteem
1 protsessor 1 GB $9.99 SSD25 GB 1 GB 1 TB linux server plane
1 protsessor 2 GB $19.99 SSD55 GB 2 GB 2TB linux server plane
16 protsessorit 64 GB $379.99 SSD1,25 TB 64 GB 10 TB linux server plane
24 protsessorit 96 GB $749.99 SSD1,6 TB 96 GB 15TB linux server plane
SSL
Pakett Hind Saitide arv
RapidSSL-i metamärk $149 Piiramatu
GeoTrust QuickSSL Premium $279 1
GeoTrust Tõeline äritunnus metamärk $439 Piiramatu
Domeenid
Pakett Hind
.com $17.25
Jagatud hostimine
Pakett Hind Kettaruum Ribalaius Operatsioonisüsteem Saitide arv Paneelid
Põhiline $6.99 SSD100 GB Mõõtmata linux server plane Piiramatu CPanel
Business $9.99 SSD500 GB Mõõtmata linux server plane Piiramatu CPanel
Pro $14.99 SSDPiiramatu Mõõtmata linux server plane Piiramatu CPanel
Pühendatud server
Pakett Hind Kettaruum RAM Ribalaius Operatsioonisüsteem Paneelid
2C / 2T protsessor $99.99 SSDPiiramatu 8 GB Mõõtmata linux server plane CPanel, WHM
4C / 4T protsessor $149.99 SSDPiiramatu 16 GB Mõõtmata linux server plane CPanel, WHM
6C / 12T protsessor $219.99 SSDPiiramatu 32 GB Mõõtmata linux server plane CPanel, WHM
16C / 32T protsessor $359.99 SSDPiiramatu 64 GB Mõõtmata linux server plane CPanel, WHM
128 / 36T protsessor $799.99 SSDPiiramatu 250 GB Mõõtmata linux server plane CPanel, WHM

Mitu maksetüüpi

Erinevatele klientidele meeldib maksta erineval viisil ja Hostiso võimaldab teil neid kõiki omaks võtta


Hostiso - credit
Hostiso - MasterCard
Hostiso - debit
Hostiso - prepaid cards
Hostiso - paypal
Hostiso - skrill
Hostiso - bitcoin

Hostiso vähe sõnu

Hostisos toimub veebimajutus ülikiiresti, turvalisuse ja usaldusväärsusega. See annab ka tehnilise paremuse. Seetõttu tuleks eelistada Hostiso.

34 Kommentaarid

Ninja

Oct 19, 2013 11:56
ÕUDNE KOGEMUS!
Need inimesed on LIARS!

Nad keeldusid mulle oma veebisaidi loomiseks minu serveri üksikasju andmast, ma olen piisavalt pädev, et sellega ise hakkama saada. Ometi keeldusid nad mulle üksikasju andmast, KUI PÄRAST PALUN TAGASIMAKSU PALUN! Kes seda teeb? Nad pakuvad esimese kuu eest 10 dollarit, saate ilmselt selle, mille eest maksate. Pidin korra raha tagasi küsima ja siis kaks korda nõudma. Nende vastused on valmis olema siirad, kuid siis hakkavad nad küsima teie praeguseid serveri üksikasju, paroole, nad tahavad teie socialengine.com sisselogimisteavet, need paroolid ja teave peaksid olema KONFIDENTSIAALSED! Nad ei tohiks küsida teie isiklikku teavet niimoodi !!!!!
USALDUSVASTASUS!

Kui keeldusin ...

Thomas K.

Nov 26, 2013 03:19
Hostiso.com on parim SocialEngine'i hostimine
Nad on SocialEngine'i jaoks parimad teenused, teadlikud. Olen nendega väga rahul. soovitan neid teile väga. parim parimas.

WebmasterM

Nov 26, 2013 04:09
Parim SocialEngine'i hostifirma maailmas
Nii et pärast 2-3 hostilt ringi liikumist leidsime lõpuks ideaalse peremehe!

Rasvatugi ja mis kõige tähtsam - nad teavad, kuidas töötada SocialEngine'iga, kuidas seadistada SocialEngine'i serverite servereid ...

Väga soovitatav !!!

SalyOs

Dec 02, 2013 04:02
Kiire ja parim SocialEngine'i hostimine ja tugi
Nad pakuvad SocialEngine'ile mitte ainult parimat majutust, vaid üht parimat tuge SocialEngine'ile. Kui soovite hostida SocialEngine'i, on hostiso.com parim koht

Sonia

Jan 22, 2014 12:56
I have only best to say about this company, fast support, fast account setup, fast everything, they support is more then you can expect with any other hosting provider ...

Sara

Oct 05, 2015 08:20
Üks parimatest hostifirmadest, kiire tugi ja kiire saidi kiirus :)
Üks parimatest hostifirmadest, kiire tugi ja kiire saidi kiirus. Nad teevad kõik ülekanded, seadistused, optimeerimised tasuta ja tugi on tõesti TOP !!!

Sorcha1

Nov 26, 2013 05:33
Nad on minu veebisaite mitu aastat võõrustanud ja probleemideta
Leidsin, et Hostiso.com on äärmiselt toetav, nad aitavad skriptidega seotud probleemide korral, pakuvad tasuta installimist, seadistamist ja optimeerimist ning palju muud ...

Kõik sujub tõeliselt hästi ja mul pole olnud vaja nende vanuseid tugiteenuseid kasutada. Hostiso on palju parem kui ükski tema konkurent.

AAAAA ++++

Mar 20, 2017 09:05
parim
Hostisol on kõigi aegade parim tehniline tugi! Poisid on sõbralikud, nutikad ja kiiresti vastavad igale küsimusele või lahendavad mis tahes probleemi.

Sep 22, 2018 12:33
I've switched to Hostiso around 2 year ago and so far am very satisfied. At first, tried their VPS 1 plan, just to test the quality since I prefer to try and test everything myself.
For me, key factors to a good hosting company are: an easy to use cPanel, speed and reliable customer service. Since the user interface turned out to be friendly I decided to see if the support staff is any good, so contacted them several times with minor issues related to starting my website and they delivered - very professional I must say. Since my website started getting traffic I would receive notifications about reaching CPU limit. After contacting the staff for the third time and receiving help, I knew I need not to search for another host and can upgrade to VPS 3 . Since then - no problems, and th...

Sid Columbia

Oct 04, 2018 12:26
Parim veebimajutus, millega tegeleda - suur austus Hostiso vastu
Hakkasin Hostiso teenuseid kasutama 5 kuud tagasi lihtsa domeeninime registreerimisega. Nüüd on teie saidil hostitud ja teie e-posti teenust rohkem domeeninimesid. Tahaksin kiita teie kiiret vastust eriti meie küsimustele isegi hilja õhtul! Teie professionaalsus ja töösuhtumine annavad teile kindlasti ALTITUDE!

Salvador Tutt

Oct 15, 2018 04:29
Mulle meeldib Hostiso kui tasuline veebi
Mulle meeldib see korralik veebi. Nende tehnilised ja haldusmeeskonnad on alati olnud kättesaadavad, et aidata meid kõiges, mida vajame, ja teha üleminek nende serverile sujuvaks kogemuseks. Soovin, et leidsin teid juba ammu.

Aitäh Hostiso!

Feb 17, 2020 05:17
THESE PEOPLE ARE USELESS AND DID NOT SET UP MY ACCOUNT IGNORD MY QUESTIONS AND CANCELLED MY ORDERS !!!!
STAY AWAY...
MOVE ON !!!!

Feb 23, 2020 07:51
This company IS NOT located in Switzerland! Please DO YOUR homework, they are an LLC in Bufalo New York. They DID NOT honor their coupons NOR did they respond to my inquiries about the hosting they apparently offer. They have NO RECENT activity other than this and the previous review for NEARLY 2 years... That alone speaks volumes so keep reading and looking, YOU will find what you need in Switzerland. Best of luck to all of you. Cheers!

Mar 20, 2017 08:49
Reageeriv lahke tugi.
Olen Hostiso juures aasta ja mul pole mingeid pretensioone minu veebisaidi toimimise kohta. Kõik töötab sujuvalt ja kiiresti. Tugi on ka vastustes kiire. Mitte nii kõrge hinna eest saan tõeliselt kvaliteetseid hostimisteenuseid ja tahtsin selle eest lihtsalt oma töötajaid tänada, te rokkpead!

mondcivitano

May 02, 2020 10:16
I was a happy gd's client But you hostiso is amazing! Thanks so much support - ok fast hosting - ok low price - ok great tools for CMS's - ok happy because of them - ok

Darryl

Jun 28, 2019 11:39
Awesome Experience I have been with hostisio for three years and have not been disappointed. Support has always been there when I needed them. There level of professionalism has never disappointed. I've stayed with them due to their reliability and knowing their a team I can trust.

Juan Duque

Jun 28, 2019 09:10
I’ve been using hostiso for the last 2 and half year using the shared Hosting for Nextcloud. Everything is doing great so far, customer support, email accounts, Hosting quality, Reliability . Great cost benefit relation !

Jim Thomas

Jun 28, 2019 11:48
Excellent customer service, they have very good knowledge in the subject. It is the best to host your page with this company. They reply on tickets very fast.The support is exceptional, always helpful and quick. I would highly recommend using them.

Anderson Bedoya

Jun 29, 2019 04:03
I’ve been using hostiso for the last 2 year. Customer support is great, is faster and my services never have down. Great cost benefit relation! I recommend them.

pbombart

Jun 30, 2019 09:13
Hello, the sites are always up, the service is efficient, and the price more than attractive . I must says I recommend Hostiso.com for all the websites deployed near them. Furthermore , more services are adding from day to day, this is a reason to make them confidence ! Long Life to them ! Patrick Bombart

Nagendra Kumar G V

Jun 30, 2019 10:44
My relationship with Hostiso started in the year 2013, my first invoice date was 14.07.2013, still, I am with them, because of their support, their price and their commitment. I tried many other hostings, in meanwhile but I strongly support Hostiso. The main thing in hostiso is their support, they will fix it asap once your ticket raised. Some hosting companies claim award-winning support team but Hostiso team is the real award-winning support team I saw in my hosting life.

Abdul Qayyum

Jul 01, 2019 01:29
Super Customer Services, Hostiso is a leading VPS, powerful Shared Hosting, Great support, I recommended to everyone hostiso vps 1, the best hosting plan for good traffic website.

Martino Marco

Jul 01, 2019 02:25
Great experience Overall. Always fast assistance and their vps service is fast. Been with them for 2 years now

Williams Chongo

Jul 02, 2019 09:23
Hosting with hostiso is awesome. i've a VPS with them that i resale hosting on and i love how smooth the experience is with them.

Joshua Diaz

Jul 02, 2019 08:43
I have been working with hostiso for 5 years (I am using a VPS service) Previously I worked with Godaddy, Hostgator, and Neubox. My overall experience has been great! I have had some troubles and problems, however hostiso support team usually answers pretty fast (9 of 10 times answers in less than an ahour, even at midnight). In my opinion they are reliable and very flexible, their prices are not expensive and I really feel like I get the support I require whenever there is a problem. The only suggestion I have for them is that I would love they have the option to get technical assitance by phone or chat. Currently It is only by tickets.

Cristiano

Jul 04, 2019 11:16
I have been a customer since 2017. I chose Hostiso as my hosting provider after reading many reviews, and today I am here to help others who are looking for it. I have used the service (Shared and VPS) for my startup in Brazil. I've needed support a few times, and all of them were quick to respond and solve. Recently the platform redefined the design and got even better. I recommend!

SK Devs

Jul 04, 2019 03:20
This hosting company is best company. I have used Hostiso Hosting from part 5 year. My website is running fine withot downtime. I have also suggested to my client. They are also satisfied with Hostiso. I love their support. I recommended Hostiso.

David

Jul 05, 2019 12:42
I've been extremely pleased with Hostiso hosting service. I was paying a bit more for a similar hosting package from another "top-rated" host, but ran into an issue where the other host would not allow use of Nextcloud. With the Hostiso business plan I have 500GB of space (a lot more than I had previously), a great price (pay for 3 years for more savings), and responsive customer support through tickets. Live chat for sales is also available. So far, it's been a great experience and I do recommend.

John

Jul 06, 2019 06:50
I switched to Hostiso in December of 2018 when my former developer-friendly host was acquired by Godaddy. I'm currently on their managed VPS 2nd tier package and so far I'm extremely happy with the service. The uptime is better than average, the speed is great, the price for resources is best in class, and they are very responsive whenever I have a concern or issue. I would highly recommend them.

Joseph Ogunbiyi

Jul 08, 2019 03:17
Before migrating to Hostiso two years back, i've tried a myriad of other hosting companies such as Hostgator, Bluehost, Goddady etc. None of them compares with Hostiso. Hostiso impresses with very good speed under load, low pricing and, most of all, reliable technical support.

David Gabriel Brown

Jul 09, 2019 10:54
I was with eHost before switching to HostISO. They were closing shop and the new hosting plans offered less for more per year. I found HostISO, and it's features blow all other compitition out of the water. HostISO even helped me migrate a full home directory backup from my old site.

Jaspreet Singh

Aug 17, 2019 04:08
HostIso is simply the best. Their customer service is excellent. Their prices are extremely competitive and the hosting never goes down! Honestly, I wouldn't pick anyone else over them. They're simply the best.

Customer

Sep 19, 2019 09:59
Hostiso is the best. I spent a long time looking for the right hosting for my new project...but cold never really find the right combination of customer service and right price for quality hosting. However since I gave Hostiso a try I have never considered any other host provider, because Hostiso are simply the best!.

Alex O'connell

Jul 03, 2019 09:45
best hosting service ever, i used it for my social network irockey and was amazed with speed, security and ease of service, you cant go wrong with this hosting service.