Turnkey internet Täielik ülevaade


Internet võtmed kätte Üksikasjad

Miks valida Internet võtmed kätte?

  • Mitme makseviis - 8
  • Mitmekesised pakendid - 36
  • Windows ja Linux on saadaval

Turnkey internet Serveri asukohad

Turnkey internet Servers in New YorkNew York Turnkey internet Servers in Los AngelesLos Angeles Turnkey internet Logo
Resellers
cPanel/WHM Reseller Shared
$29.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • KETAS
    150GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel, WHM
Resellers
cPanel/WHM Reseller VPS
$99.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • KETAS
    150GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel, WHM
Resellers
cPanel/WHM Reseller Dedicated
$229.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • KETAS
    4TB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel, WHM
Resellers
Bronze
$24.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • KETAS
    20GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel
Resellers
Silver
$29.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • KETAS
    40GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel
Resellers
Platinum
$39.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • KETAS
    60GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel
Cloud Hosting
Managed Quad-Core
$49.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • Protsessor
    4 Südamikud
  • RAM
    4GB Mälu
  • KETAS
    40GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    32
  • Paneelid
    CPanel, Plesk, DirectAdmin, KVM
Cloud Hosting
Managed Hexa-Core
$69.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • Protsessor
    6 Südamikud
  • RAM
    6GB Mälu
  • KETAS
    60GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    32
  • Paneelid
    CPanel, Plesk, DirectAdmin, KVM
VPS
Custom
$4.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • Protsessor
    1 Südamikud
  • RAM
    1GB Mälu
  • KETAS
    5GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    1
  • Paneelid
    KVM
VPS
T40
$14.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • Protsessor
    4 Südamikud
  • RAM
    4GB Mälu
  • KETAS
    40GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    1
  • Paneelid
    KVM
VPS
T80
$24.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • Protsessor
    8 Südamikud
  • RAM
    8GB Mälu
  • KETAS
    80GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    1
  • Paneelid
    KVM
VPS
T120
$34.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • Protsessor
    12 Südamikud
  • RAM
    12GB Mälu
  • KETAS
    120GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    1
Cloud Hosting
Cloud Reseller Pro
$99.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • Protsessor
    40 Südamikud
  • RAM
    20GB Mälu
  • KETAS
    120GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    10
  • Paneelid
    CPanel, DirectAdmin, WHM
Cloud Hosting
Cloud Reseller Ultimate
$149.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • Protsessor
    90 Südamikud
  • RAM
    60GB Mälu
  • KETAS
    300GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    10
  • Paneelid
    CPanel, DirectAdmin, WHM
Domains
.com
$12.99 /Iga-aastane
Täielik teave
Colocation
4U, Colocation III - New York
$199.99 /Igakuine
Täielik teave
  • ANDMED
    300TB Ribalaius
Cloud Hosting
Managed Deca-Core
$99.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • Protsessor
    10 Südamikud
  • RAM
    10GB Mälu
  • KETAS
    100GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    32
  • Paneelid
    CPanel, Plesk, DirectAdmin
Colocation
1U, Colocation I - New York
$29.99 /Igakuine
Täielik teave
  • ANDMED
    3TB Ribalaius
Dedicated Server
Dedicated Server Dual Octacore
$49.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • Protsessor
    32 Südamikud
  • RAM
    16GB Mälu
  • KETAS
    120GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    1
Dedicated Server
Dedicated Server Dual Octacore Raid 256gb
$299.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • Protsessor
    32 Südamikud
  • RAM
    250GB Mälu
  • KETAS
    960GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    10TB Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    1
Shared Hosting
C10 cPanel Hosting
$2.49 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • KETAS
    Unlimited SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel
Shared Hosting
Unlimited cPanel Hosting
$4.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • KETAS
    Unlimited SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel
Shared Hosting
SEO I
$14.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • KETAS
    Unlimited SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel
Shared Hosting
SEO II
$24.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • KETAS
    Unlimited SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel
Shared Hosting
SEO III
$32.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • KETAS
    Unlimited SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel
Shared Hosting
Professional
$7.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • KETAS
    20GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    Plesk
Shared Hosting
Business
$14.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • KETAS
    50GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    Plesk
Dedicated Server
32 GB Intel X5650 Dual Hexa-Core
$399.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • Protsessor
    24 Südamikud
  • RAM
    32GB Mälu
  • KETAS
    4TB Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    1
  • Paneelid
    CPanel, Plesk, DirectAdmin
Shared Hosting
E-Commerce
$29.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • KETAS
    20GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    Plesk
Dedicated Server
Dedicated Server Dual Hexacore 16gb
$59.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • Protsessor
    24 Südamikud
  • RAM
    16GB Mälu
  • KETAS
    240GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    10TB Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    1
Dedicated Server
32 GB Dell PowerEdge Dual Hexa-Core
$69.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • Protsessor
    24 Südamikud
  • RAM
    32GB Mälu
  • KETAS
    240GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    10TB Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    1
  • Paneelid
    CPanel, Plesk, DirectAdmin, WHM
Dedicated Server
Dedicated Server Dual Hexacore 64gb
$85 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • Protsessor
    24 Südamikud
  • RAM
    64GB Mälu
  • KETAS
    240GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    10TB Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    1
Dedicated Server
Dedicated Server Dual Octacore 128gb
$169 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • Protsessor
    32 Südamikud
  • RAM
    125GB Mälu
  • KETAS
    240GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    10TB Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    1
Dedicated Server
8 GB Intel E3-1230 Quad-Core
$249.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • Protsessor
    8 Südamikud
  • RAM
    8GB Mälu
  • KETAS
    1TB Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    1
  • Paneelid
    CPanel, Plesk, DirectAdmin
Dedicated Server
16 GB Intel E3-1230 Quad-Core
$299.99 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • Protsessor
    8 Südamikud
  • RAM
    16GB Mälu
  • KETAS
    4TB Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    1
  • Paneelid
    CPanel, Plesk, DirectAdmin
Dedicated Server
Dedicated Server Dual Hexacore
$45 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • Operatsioonisüsteem
    Windows
  • Protsessor
    24 Südamikud
  • RAM
    8GB Mälu
  • KETAS
    240GB SSD Kosmos
  • ANDMED
    10TB Ribalaius
  • Pühendatud IPS
    1

Turnkey internet Kupongid ja pakkumised 2020

photo
30% Off E3 Dedicated Server

E3OFFER30
Kehtib kuni 9/4/2022


photo
15% Off 10Gbps Cloud & Dedicated Servers

BV15
Kehtib kuni 9/4/2022


Dual-Hexa Core 32 GB Ram 240 GB SSD Un-Metered BW For $59

bestvalue


Up to 80% Off + Additional 10% Off VPS Or Cloud Servers, Web Hosting & More

NEWYEAR2017


30% Off Best Panel Servers

M30


20% Off TurnKey Mail.

20OFFSAAS


Get 15% Off All Unmanaged Systems Plus Free 250 GB Secondary Hard Drive.

WHTROCKS15


Up to 80% Off + Additional 10% Off VPS Or Cloud Servers, Web Hosting & More

GREEN2017


25% Off -Start Blogging Immediately With TurnKey Blog Hosting!

TKBLOG25


75% Off on Orders

GREEN75VPS1


The Holidays Are Upon Us ...

BF2012


50% Off EVERY PRODUCT AND SERVICE at TURNKEY INTERNET ...

blackfriday


Get a Whopping 44% Lifetime Discount on Any SEO Hosting Package That You Select.

WARRIORSEO44


Get 25% Off.

ULT25


Take $20.00/month Off For Life And Receive a Free Upgrade To a 750 GB HDD

Q9550JUNE


10% Off Premium SEO Web Hosting.

WHTSEO10


75% Off For Life

BFVPS


25% Off For Life on All VPS Hosting

WHT25OFF


photo
30% Off CPanel Web Hosting Dedicated Server

m30
Kehtib kuni 2/24/2019


photo
$50 Off Your Next Order

REVIEWMASTER
Kehtib kuni 11/28/2016


photo
10% Off Midweek Stays

MIDWEEK10
Kehtib kuni 7/1/2018


photo
15% Off Sitewide Order

TURNKEY15
Kehtib kuni 9/16/2020


photo
15% Off Your Orders

BV15
Kehtib kuni 2/21/2019


photo
15% Off Your Orders

BV15
Kehtib kuni 6/5/2019


photo
30% Off E3 Dedicated Servers

e3offer30
Kehtib kuni 6/28/2019


photo
15% Off Sitewide

BV15
Kehtib kuni 9/26/2019


photo
30% Off CPanel Web Hosting Dedicated Server

m30
Kehtib kuni 5/21/2019


Interneti võtmed kätte võtmine

Edasimüüjad
Pakett Hind Kettaruum Ribalaius Operatsioonisüsteem Saitide arv Paneelid
Pronks $24.99 SSD20 GB Mõõtmata windows server plane Piiramatu CPanel
cPaneli / WHM-i edasimüüja on jagatud $29.99 SSD150 GB Mõõtmata linux server plane Piiramatu CPanel, WHM
Hõbe $29.99 SSD40 GB Mõõtmata windows server plane Piiramatu CPanel
Plaatina $39.99 SSD60 GB Mõõtmata windows server plane Piiramatu CPanel
cPanel / WHM edasimüüja VPS $99.99 SSD150 GB Mõõtmata linux server plane Piiramatu CPanel, WHM
cPanel / WHM edasimüüja $229.99 SSD4TB Mõõtmata linux server plane Piiramatu CPanel, WHM
Pilvemajutus
Pakett Hind Kettaruum RAM Ribalaius Operatsioonisüsteem Pühendatud IPS CPU arv Paneelid
Hallatav neljatuumaline $49.99 SSD40 GB 4GB Mõõtmata windows server planelinux server plane 32 4 CPanel, Plesk, DirectAdmin, KVM
Haldatud Hexa-Core $69.99 SSD60 GB 6 GB Mõõtmata windows server planelinux server plane 32 6 CPanel, Plesk, DirectAdmin, KVM
Pilvemüüja Pro $99.99 SSD120 GB 20 GB Mõõtmata windows server planelinux server plane 10 40 CPanel, DirectAdmin, WHM
Haldaja Deca-Core $99.99 SSD100 GB 10 GB Mõõtmata windows server planelinux server plane 32 10 CPanel, Plesk, DirectAdmin
Pilvede edasimüüja ülim $149.99 SSD300 GB 60 GB Mõõtmata windows server planelinux server plane 10 90 CPanel, DirectAdmin, WHM
VPS
Pakett Hind Kettaruum RAM Ribalaius Operatsioonisüsteem Pühendatud IPS CPU arv Paneelid
Kohandatud $4.99 SSD5 GB 1 GB Mõõtmata windows server planelinux server plane 1 1 KVM
T40 $14.99 SSD40 GB 4GB Mõõtmata windows server planelinux server plane 1 4 KVM
T80 $24.99 SSD80 GB 8 GB Mõõtmata windows server planelinux server plane 1 8 KVM
T120 $34.99 SSD120 GB 12 GB Mõõtmata windows server planelinux server plane 1 12
Domeenid
Pakett Hind
.com $12.99
Colocation
Pakett Hind Ribalaius
1U, Colocation I - New York $29.99 3TB
4U, Colocation III - New York $199.99 300 TB
Pühendatud server
Pakett Hind Kettaruum RAM Ribalaius Operatsioonisüsteem Pühendatud IPS CPU arv Paneelid
Pühendatud server Dual Hexacore $45 SSD240 GB 8 GB 10 TB windows server planelinux server plane 1 24
Pühendatud server Dual Octacore $49.99 SSD120 GB 16 GB Mõõtmata windows server planelinux server plane 1 32
Pühendatud server Dual Hexacore 16gb $59.99 SSD240 GB 16 GB 10 TB windows server planelinux server plane 1 24
32 GB suurune Dell PowerEdge Dual Hexa-Core $69.99 SSD240 GB 32 GB 10 TB windows server planelinux server plane 1 24 CPanel, Plesk, DirectAdmin, WHM
Pühendatud server Dual Hexacore 64gb $85 SSD240 GB 64 GB 10 TB windows server planelinux server plane 1 24
Pühendatud server Dual Octacore 128gb $169 SSD240 GB 125 GB 10 TB windows server planelinux server plane 1 32
8 GB neljatuumaline Intel E3-1230 $249.99 1 TB 8 GB Mõõtmata windows server planelinux server plane 1 8 CPanel, Plesk, DirectAdmin
Pühendatud server Dual Octacore Raid 256 GB $299.99 SSD960GB 250 GB 10 TB windows server planelinux server plane 1 32
16 GB neljatuumaline Intel E3-1230 $299.99 4TB 16 GB Mõõtmata windows server planelinux server plane 1 8 CPanel, Plesk, DirectAdmin
32 GB Intel X5650 Dual Hexa-Core $399.99 4TB 32 GB Mõõtmata windows server planelinux server plane 1 24 CPanel, Plesk, DirectAdmin
Jagatud hostimine
Pakett Hind Kettaruum Ribalaius Operatsioonisüsteem Saitide arv Paneelid
C10 cPaneli hostimine $2.49 SSDPiiramatu Mõõtmata linux server plane 10 CPanel
Piiramatu cPaneli hostimine $4.99 SSDPiiramatu Mõõtmata linux server plane Piiramatu CPanel
Professionaalne $7.99 SSD20 GB Mõõtmata windows server plane 5 Plesk
SEO I $14.99 SSDPiiramatu Mõõtmata linux server plane Piiramatu CPanel
Äri $14.99 SSD50 GB Mõõtmata windows server plane 10 Plesk
SEO II $24.99 SSDPiiramatu Mõõtmata linux server plane Piiramatu CPanel
E-kaubandus $29.99 SSD20 GB Mõõtmata windows server plane Piiramatu Plesk
SEO III $32.99 SSDPiiramatu Mõõtmata linux server plane Piiramatu CPanel

Mitu maksetüüpi

Erinevatele klientidele meeldib maksta erinevatel viisidel ja võtmed kätte internet võimaldab teil neid kõiki omaks võtta


Turnkey internet - credit
Turnkey internet - MasterCard
Turnkey internet - debit
Turnkey internet - prepaid cards
Turnkey internet - paypal
Turnkey internet - skrill
Turnkey internet - check payments
Turnkey internet - bitcoin

Võtmed kätte Internetis Vähesed sõnad

Kiire ja turvalise veebimajutusteenuse pakkuja leidmine on see platvorm selleks, võtmed kätte Internet. See pakub suurepärast tehnilist tuge ja pakub palju veebisaite.

17 Kommentaarid

shirleywebmaster

May 03, 2010 08:09
I moved the three websites, including the website for the Town of Shirley, Massachusetts to a Turnkey Reseller account five months ago. I am very pleased with the features offered for the price.

Technical/Customer Support issues have been dealt with promptly and professionally.

I recommend Turnkey Internet.

Webmaster / Town of Shirley, Massachusetts

Remona

Jun 18, 2010 12:05
Excellent service, price and support. I would recommend turnkey internet to anyone. A+

I have a dedicated server with them. So far 100% up time.

Dean

Jul 03, 2010 10:26
Turnkey Internet hosting service has a billing invoice that automatically signs you up for the next term. You can not cancel from that process once the new terms starts. Even if you one day into the billing process. Turnkey Internet hosting bad practice is not good for small business. They can send you to collections.

scott

Jan 22, 2011 12:54
Please read details to my review which can be found at: http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1016130

This company not only caused a security risk to over 1500 client accounts. They have Extremely poor support and are VERY VERY unprofessional. BBB Case opened against them. Don't waste you time, money, or trust in this company!

Clark

Aug 15, 2012 08:09
Suurepärane teenindus!
Registreerusin võtmehoidja juurde veidi rohkem kui 6 kuud tagasi jagatud serverisse ja need on olnud toredad! Olen sellist tüüpi asjades uus, kuid nad selgitasid mulle plaani kohta kõike ja nende 24-tunnine abi on mind aidanud, kui mul on küsimusi või muresid. Rääkimata taskukohastest hindadest on alati pluss! Soovitaksin neid kellelegi. Päris lahe on ka see, et nad on roheline andmekeskus.

Web Host Client

Aug 30, 2009 09:19
Bad hosting, very suck at the support i don't like theirs service. Looking for other provider that better to them Bad hosting, very suck at the support i don't like theirs service. Looking for other provider that better to them Bad hosting, very suck at the support i don't like theirs service. Looking for other provider that better to them

Blicka

Oct 27, 2012 02:37
Võtmed kätte Internet on mind hoolitsenud
Hiljuti tekkis mul esimene tehniline probleem pärast seda, kui hakkasin majutama võtmed kätte Internetis.

Nende vastus oli kiire ja õige.

Nad lahendasid probleemi ja võtsid selle eest vastutuse, kuigi see oli osaliselt minu enda teha.

Mul on nüüd nende võrgus üks Vps ja üks spetsiaalne server ning mul on olnud probleeme seisakute, ssh-juurdepääsu ja arveldamise probleemideta.

Samuti arvan, et nende hinnakujundus peegeldab hinna ja kvaliteedi suhet tänapäeva turul.

Kui see on abiks inimestele, kes seda arvustust loevad, ostan ma õnnelikult teise spetsiaalse serveri.

Jan 04, 2018 05:10
Tore, et läksin üle TurnKey Internetile
Hiljuti kolisime meie ettevõtte veebisaidid ja varukoopiad võtmed kätte ja me ei saanud olla õnnelikumad. Kasutame kahte nende kõige väärtuslikumat serverit, kuna need olid meie vanast hostist kiiremad ja odavamad. Nad muutsid liikumise valutuks ja olid väga professionaalsed. Tugi on olnud reageeriv ja teadlik. Soovitan soojalt

Jun 09, 2019 08:35
I’ve tried AWS, Google Cloud, and Azure, and this is the least complicated setup ever! I just wanted a VPS spun up with a base OS on it so I could take it from there. There were no hoops to jump through to configure multiple firewalls on the real world IPs, I had instant access to the system! Such a pleasure! Also, the cost was significantly less for the same compute power at the other 3 “major” cloud platforms, and the bandwith was amazing! Of course, there are some questionable companies that will snatch cloud space for shady practices (like sending spam or malware), so if you’re going to run a legitimate mail server, it will take some of your time to get your IP cleared off the blacklists. I was fully capable of doing that myself, but I’m sure their support would have helped had...

Jan 01, 2020 06:35
I bought a VPS with them for 1 year on Black Friday. The two months were ok. I use the VPS to sync my files between Dropbox and Google drive. The syncing was going ok until I needed to sync 35GB. I started the sync process at night
and wake up in the morning with them shutting down the server because it is reading and writing to the hard disk at the same time. Which is according to their support is using more than it is assigned to the VPS.

I had the same server with OVH with the same specification and the same setup and I never heard from them about the hard disks ( I have been using OVH servers for two years now ).

When I said ok, I will cancel the server and please refund me the 10 months left ( I already paid for 12 and used 2 ), they said that they do not prorate a...

Kathy

Aug 16, 2012 10:17
Hea seltskond, kellega koostööd teha
TurnKey Internet on siiani olnud päris hea. Registreerusin selle nädala alguses ning protsess oli suhteliselt kiire ja lihtne. Siiani on nad olnud tore ettevõte, kellega äri teha.

alaa alhoseany

Jan 01, 2020 04:37
I bought a VPS with them for 1 year on Black Friday. The two months were ok. I use the VPS to sync my files between Dropbox and Google drive. The syncing was going ok until I needed to sync 35GB. I started the sync process at night and wake up in the morning with them shutting down the server because it is reading and writing to the hard disk at the same time. Which is according to their support is using more than it is assigned to the VPS.I had the same server with OVH with the same specification and the same setup and I never heard from them about the hard disks ( I have been using OVH servers for two years now ).When I said ok, I will cancel the server and please refund me the 10 months left ( I already paid for 12 and used 2 ), they said that they do not prorate and thy can't re...

Relaxation Paradise

Nov 21, 2019 10:57
This company has terrible support and their servers are very stingy on options, storage and I hate their 90-nearly 100% off ads.1. Their c panel web hosting has you locked out of opcache, f_url-open so this means you can't run anything except wordpress and phpless flat file websites since the powerful cool scripts all use pho opcache and furl open. 2. Bad support. 3. Stingy dedicated server storage. No matter what option they have it's a tiny itty bitty sad drive around 100-250 gb. 1 drive. You couldn't host a streaming site or anything except blog site which is free e everywhere else so defeats the whole point of a dedicated server. 4. Their unlimited storage is a lie. They throw you in a shared server that is nearly 90% full and then you get scold for uploading too much on that ...

Jamie Manley

Jun 09, 2019 05:50
I’ve tried AWS, Google Cloud, and Azure, and this is the least complicated setup ever! I just wanted a VPS spun up with a base OS on it so I could take it from there. There were no hoops to jump through to configure multiple firewalls on the real world IPs, I had instant access to the system! Such a pleasure! Also, the cost was significantly less for the same compute power at the other 3 “major” cloud platforms, and the bandwith was amazing! Of course, there are some questionable companies that will snatch cloud space for shady practices (like sending spam or malware), so if you’re going to run a legitimate mail server, it will take some of your time to get your IP cleared off the blacklists. I was fully capable of doing that myself, but I’m sure their support would have helped had...

Zach Reichenberg

May 13, 2019 02:07
I joined the Turnkey family a couple of months ago due to some performance issues with my previous hosting company of ten years. I've never been more pleased with a web host in almost 20 years of experience running websites. The support is absolutely top notch, and the service itself impeccable!

Solution Web

Dec 05, 2017 05:39
I'm operating multi server for my web hosting service and i choose turnkey internet as my u.s.a server provider. Very good service at all. good network speed. no down times. i'm happy about them. Cheers!

Usama

Nov 30, 2017 07:02
their servers are cheap no Doubt. But overall Experience with them is very Critical.Their staff is not 24 hours available if you face any issue In Billing then you have to wait up to 3 days They suspended my Service in very Busy Period for Verification of Credit card And When i submitted Application for Approval after a long process (fill their form, Scan credit card, Passport, Bills) But after submission i talk with them on live chat then they say Our Billing Staff is Enjoying Vacations and now my Busy Server is Not accessible because of this.