Cool Handle Täielik ülevaade


Lahe käepide Üksikasjad

Miks valida Lahe käepide?

  • Cool Handle Koht - 9.4

Cool Handle Serveri asukohad

Cool Handle Servers in Los AngelesLos Angeles Cool Handle Logo
Resellers
Reseller 3
$125.95 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • KETAS
    150GB Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel, WHM
Shared Hosting
Starter
$3.95 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • KETAS
    50GB Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel
Shared Hosting
Business
$4.95 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • KETAS
    Unlimited Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel
Shared Hosting
Professional
$8.95 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • KETAS
    Unlimited Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel
Resellers
Reseller 1
$39.95 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • KETAS
    60GB Kosmos
  • ANDMED
    600GB Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel, WHM
Resellers
Reseller 2
$99.95 /Igakuine
Täielik teave
  • Operatsioonisüsteem
    Linux
  • KETAS
    90GB Kosmos
  • ANDMED
    Unmetered Ribalaius
  • Paneelid
    CPanel, WHM

Cool Handle Kupongid ja pakkumised 2020

$50 Off Web Hosting Package

zc999358988


Discount For $50 of Any Hosting Package

999368459


Get 10% Off on Any Shared Plan.

2011shared


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Kehtib kuni 7/9/2022


Get 10% Off.

DEDIUPGRADE


$50 Off

999381860


Discount 25% Off

gzi25offa1b


Discount 25% Off

sept25off


$50 Off Everything!

zc999361443


15% OFF Shared Hosting Plans With Promo Code ...

jan2011shared


$50 Off Web Hosting Packages

999365825


$50 Off Domains Registration And Web Hosting

999410675


$50 Discount on Domain Registration

999410675and


30% Off For Any Shared Hosting Packaged

DYNAMICWP


photo
30% Off Sitewide + Free Domain Name

MAY30
Kehtib kuni 6/1/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCH30
Kehtib kuni 4/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Kehtib kuni 2/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Kehtib kuni 1/27/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCG30
Kehtib kuni 4/1/2020


photo
30% Off Sitewide

FEB35
Kehtib kuni 3/1/2020


photo
30% Off All Webhosting Services + Free Domain

APRIL30
Kehtib kuni 4/17/2020


photo
$50 Off Domains Registration And Web Hosting ...

999438957
Kehtib kuni 10/1/2013


photo
20% Off Any of Their Services -- Exp 3/31/11

madmarch2011
Kehtib kuni 3/31/2011


Lahedate käepidemete hinnakujundus

Edasimüüjad
Pakett Hind Kettaruum Ribalaius Operatsioonisüsteem Saitide arv Paneelid
Edasimüüja 1 $39.95 60 GB 600 GB linux server plane Piiramatu CPanel, WHM
Edasimüüja 2 $99.95 90 GB Mõõtmata linux server plane Piiramatu CPanel, WHM
Edasimüüja 3 $125.95 150 GB Mõõtmata linux server plane Piiramatu CPanel, WHM
Jagatud hostimine
Pakett Hind Kettaruum Ribalaius Operatsioonisüsteem Saitide arv Paneelid
Starter $3.95 50 GB Mõõtmata linux server plane 1 CPanel
Äri $4.95 Piiramatu Mõõtmata linux server plane Piiramatu CPanel
Professionaalne $8.95 Piiramatu Mõõtmata linux server plane Piiramatu CPanel

Mitu maksetüüpi

Erinevatele klientidele meeldib maksta erineval viisil ja Cool Handle võimaldab teil neid kõiki omaks võtta


Cool Handle - credit
Cool Handle - MasterCard
Cool Handle - debit
Cool Handle - prepaid cards

Lahe käsitsege vähe sõnu

Cool Handle veebimajutus: 32 arvustust, 4 tugivastust, 7 iseloomustust, 6 toodet, 0 tutvustust, 3 suhtlusvõrgustikku, 17459 domeeni, hostitud 13130, alates 2008. aastast

32 Kommentaarid

Ben

Oct 18, 2010 07:55
Been using their service for about a year now. Never had any problems. They have always answered support tickets immediately. Uptime has been 100%. Would recommend very highly.

Lorna Reese

Sep 03, 2010 07:23
Cool Handle was so easy to use for amateur like me. I created a professional website with much ease and the template offerings were suitable for my needs. Cool Handle was affordable and the support was outstanding. I highly recommend Cool Handle.

Alejandro Vallejo

Aug 19, 2010 12:02
I use this hosting for a year with this domain, but I have some other domains for a long time now, more than 4 years. Whenever I had to contact the customer support the abnswer was really fast and effective! Ther prices and promotions I had where great, uptime 100%, great features,, what else can I say,,, I really recommend it to other users.

Denis Surnin

Jul 29, 2010 06:25
I use this hosting for a year. I never had to contact the customer support and it says a lot! Clear even to a child panel, and excellent documentation. Never seen uptime. Everything works just great. I recommend CoolHandle hosting.

David Chau

Jul 12, 2010 05:33
CoolHandle provides awesome service with great customer service and the best of all, great prices! There's no need to look anywhere. They are all about customer service...

puja mahapatra

Jul 08, 2010 10:35
I am very happy with the your hosting .No complaints what so ever since I have been using it .I highly highly recommend coo lhandle hosting

Puja Mahapatra

Jul 07, 2010 11:01
CoolHandle is value for money. Good Customer service, clean cpanel and good price makes it ideal for hosting.

simone riccardi

Jan 30, 2011 01:54
At the moment my ticket support system has got an issue and is unavailable since 3 weeks, i haven't got any answer from tech guys.

For communicating they suggest to use the email [email protected] where they never reply me.

The Live chat is mostly off and when someone is there he can't do anything, he can't solve problems and he can't open issue because my account has got a problem on the ticket support system.

I think is one of the worst support I never experienced.

Ruihua

Jul 06, 2010 09:16
Frist, My mother tongue is not english,So my writing is not very smooth.
This web hosting’s Control Panel is Cpanel. it’s very easy to use.
I had open the account 1 years ago. at that time it’s name is not Coolhandle, it is Pronet Hosting.
This web hosting is fast to visit from my country.and the price is cheap and customer service is good. I never had any major issues and whatever small issues occurred were dealt with very efficiently.
But this year I am not need hosting anymore.So I suggest you try this company here.

Bill Friend

Jul 05, 2010 03:04
Although I have not used this domain and hosting for a high usage site, the uptime as far as I can tell has been pretty much 100%. I have needed to contact customer support on one occasion and the response was fast and efficient and although the price is not the cheapest, because of the service I have received, I would have no hesitation in recommending CoolHandle.

Pasquale Cosimo Zappia

Jun 11, 2010 04:58
Hi,
I have tried many hosting services available but I was never happy with the service they get up to that I have not activated with a hosting Pronethosting is now CoolHandle have an exceptional technical support and then their hosting service is not limited as other example I have been customer for 6 months with a provider that does not even allow me to use the Membership API .NET 2.0 with CoolHandle instead allows me to run scripts and install any application to ASP.NET.

I recommend it to everyone.

Hello

P.S. I apologize for my English.

Yousif

May 23, 2010 04:12
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 1 year.

Coolhandle.com gave me the most stable, cheap web hosting, also gave me the best quality, so no down time!!

Aaron Goodwin

Apr 07, 2010 12:08
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 2005/2006 I could not say enough good things about them, I have actually never had to contact them for technical issues, my site has had ZERO down time in five years!

When I do speak to them they are friendly courteous and efficient.

I've recommended coolhandle to six friends and associates over the years and they are equally pleased.

Price point for services rendered can NOT be beat.

I know I'll be with them for the rest of my professional life.

Piyush Hari

Jul 08, 2010 04:00
I moved to CoolHandle after I had bad experience with GoDaddy and it was worth the move. The Cpanel is blazingly helpful, creating databases, managing them through phpmyadmin, creating FTP users etc is easy. I will give me 2 thumbs up for Cool Handle.

Dmitriy

Mar 04, 2011 05:55
Enjoyed a year without any complaints. Purchased by a promo code for $ 22.90 year ago, including the domain (with domain privacy). Great price! The current price of $4.95/mo. also not too bad. In Russia it is much more expensive, from $10/mo. and the quality is worse and there is a limit on the store and bandwidth. Very liked the CPanel - everything is simple, convenient and functional.

David McDougall

Sep 08, 2010 07:45
During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

wiwle

Mar 17, 2011 02:34
It's a very excellent webhoster.During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

I paid it only for $1/year,and they hava a good customer support when i have some questions.

Richard

Apr 20, 2015 03:38
Coolhandle on suurepärane
Ma kasutan laheda käepidemega teenust viimase 2 aasta jooksul ja kuni tänaseni pole probleeme olnud, seega pole kunagi vaja klienditeenindusse helistada. Soovitan lahedat käepidet kolmele oma sõbrale ja tahaksin soovitada ka teid, kutid.

Susan

Sep 26, 2014 12:32
June 10 deducted $277 from my account and I cancelled it within 5 mins but no refund yet just tons of excuses...I have filed report with bbb next stop Florida States Attorneys office

Michael Best

Aug 01, 2014 10:48
Coolhandle. on Üks.
Coolhandle on siiani kõige lihtsam veebimajutusteenuse pakkuja, kellega olen siiani kokku puutunud, tänu sellele näib kogu protsess isegi minusuguste algajate jaoks nii lihtne ja selge. Nad vastavad tõesti sellele nimele. Seal on klienditugi nii kannatlik ja mõistev, nad teavad tõesti asju, hoolimata sellest, kuidas ma küsimuse esitan, on neil õige vastus, kuid ausalt öeldes on juhtpaneeli nii lihtne kasutada ja ma pean ütlema, et see on annus tunnete selle kvaliteeti, võrreldes teistega, mida olen proovinud, koos kõigega, mida vajate parima professionaalse veebisaidi loomiseks. Pange see kokku väga mõistliku hinnaga ja teil on teenus, millele paljud teised ettevõtted seal ei sobi ...

Unhappy

Mar 09, 2011 06:20
This host company has been an absolute nightmare for me. I have had so many problems that can never be figured out and it seems that once the problem gets to a point that nobody can solve it I get the following response:

"Hello,

Thank you for your response.

We are forwarding this over to our Administrators for further review."

That is an actual copy of a support response that I get when they can't resolve the problem and then I don't hear from anyone again and nothing ever gets fixed.

I've had problems all the way from control panel access info changing several times without any notification to emails not being received with horde mail to PHP form submissions not working properly. And as far as the PHP forms not working properly the response ...

Phyllis

Jul 21, 2012 12:17
Coolhandle .com on halvim.
Ma ei kasuta nende teenust ja olen proovinud alates maist tühistada.
Nad ütlevad mulle, et nad teevad seda ainult veebis, mida ma olen teinud, kuid ma ei lõpetanud üht asja, mille nad mulle saatsid, kuid kuna nad ei kasuta alati coolhandlehostingut - mõnikord kasutavad nad Maxi või midagi muud, siis ma ei vastanud õigesti ja nad jätkavad arve mulle veel 3 kuu eest 94,78 dollarit. Esimest korda, kui helistasin, olid nad abivalmid ja aitasid mind tühistamisprotsessi läbi teha, mõtlesin. Kui mulle uuesti arve esitati, helistasin ja inimene tegi seda veebis esimesest teatest alates või jätkame arve esitamist. Teiste võrguteenustega pole mul seda probleemi olnud. Nende teenimine on olnud ebaõnnestunud.
petreadw ...

dewebmeester

Apr 18, 2012 11:33
coolhandle pole tõsine, pole teenuseid, ei tööta
Proovin klienti aidata ja viisin tema domeeni lahedale käsitsemisele; miks jaheda käepidemega? sest see oli link, mille ta sai e-posti teel. Tundub, et see on olnud rämpsposti link, sest ta oleks võinud üle minna ükskõik millisesse firmasse. Ülekanne on tehtud pärast 15 dollari maksmist ja veel 10 päeva pärast ootel. Jaheda käepidemega ühenduse võtmine on võimatu. Piletisüsteem EI tööta ja pärast neile posti saatmist saan teate, et peaksin saatma pileti. Pärast nende teavitamist piletisüsteem ei tööta, vastavad nad muude standardsete ja automatiseeritud meilidega. Saatsin neile isegi oma sisselogimisandmed ja palusin neil pilet avada, kui nad arvavad, et see töötab. Vastus puudub. Ma arvan, et pean unustama ...

Kontiki Brown

Mar 26, 2012 05:51
Coolhandle Rocks!
Coolhandle on olnud minu hostimissait juba üle aasta ja ma armastan neid, kunagi pole probleeme ja tal on alati suurepärane klienditeenindus. Minu saidil pole kunagi seisakuid ja see on alati töökorras. Iga kord, kui helistate klienditeenindusse, on nad teie abistamiseks olemas. Coolhandle on ainus majutus, mis mul plaanis on, pole vaja ühtegi teist, sest need on suurepärased.

neil

Apr 05, 2013 09:18
Kui tekkis raskus, polnud kaugeltki jahe, nad olid külmad ega tahtnud [...]
Halb lugu - ColdHandle. Olin ilma probleemideta olnud Coolhandle juures umbes 2 aastat. Mul oli umbes 25 täielikult ehitatud toimivat veebisaiti, mis teenisid minu jaoks mitte suuri summasid, vaid kindlasti osa sissetulekust. Ja siis tehti minu krediitkaardile häkkimise katse. Pank teatas, et see tühistati ja väljastati uus kaart. Nii ma tegingi. Kohe pärast seda tuli minu hostiarve tähtajaks tasuda, kuid unustasin oma Coolhandle'i hostis uue krediitkaardi numbri vastu vahetada. Kui meiliarve teade saabus, läks see mingil põhjusel minu rämpspostikausta ja Coolhandle tühistas mu hostimise. Kirjutasin neile järgmisel päeval, selgitades juhtunut ...

fatlossm

Jan 03, 2012 03:34
Lahe käepide on suurepärane
Olen proovinud Cool käepideme hostimist esimest korda ja ma ei suutnud uskuda, kui lihtne on seda kasutada ja veebisaiti luua. Kõik on tehtud ka väga kiiresti ja nende pakutavad maksepaketid on igale soovitud tüüpi plaanile väga taskukohased. Täielik algaja võiks seda kasutada ja ma soovitaksin seda kõigile, kes otsivad kiiret ja usaldusväärset majutust.

intern69

Nov 23, 2011 10:38
coolhandle.com on suurepärane
Seal on palju hostingettevõtteid ja mõned ja head, mõned mitte. Enne laheda käepideme valimist käisin uurimas, et näha, milline hostimisettevõte pakub palju pakkumisi, millist hindas teine ​​kasutaja kõrgelt, kuidas oli klienditeenindus ja muud funktsioonid. Pärast põhjalikke uuringuid oli kaaskäepide alati esikolmikus ja pärast vestlust seal teenust kasutanud inimestega olin veendunud, et nad sobivad minu vajadustega.
Alates sellest ajast, kui olen olnud lahedate käepidemetega, on vajadused alati täidetud. Mul on klienditeenindusse jõudmine väga lihtne ja teie küsimusele vastate alati õigeaegselt.
Olen soovitanud mõnele oma sõbrale ja neil on ka tore ...

Chris Carter

Nov 18, 2011 05:08
CoolHandle'i hostimine
Ma tahan lihtsalt inimestele teatada, et CoolHandle on suurepärane koht teie domeenide hostimiseks, seal on soport suurepärane ja seal tuleks vaadata hindu. Lihtsalt kontrollige neid, see on teie aega väärt

Jacki Houghton

Nov 09, 2011 03:47
Ma armastan Coolhandle'i ja mul on neid palju olnud!
Leidsin, et Coolhandle on suurepärane hostimisettevõte. Mul oli palju probleeme teadmata, mida teha, ja nad olid nii abivalmid ja viipavad. Mul oli sujuv sõit, kui köied ära õppisin ja need ei lasknud mind kunagi alt vedada.
Soovitan teile väga Coolhandle'i!

J.A. Hels-Hansen

Jun 21, 2011 02:18
Coolhandle on tõesti lahe !!!
Olen oma veebisaitide jaoks juba mõnda aega kasutanud Coolhandle'i veebimajutust. Olen oma veebiruumi, saitide ja domeeninimede jaoks proovinud paljusid teisi hostingettevõtteid, kuid minu lehtede laadimine oli alati väga aeglane ja teenus oli väga halb. Niisiis otsisin uut veebimajutusettevõtet ja mu sõbrad rääkisid mulle Coolhandle'ist.

Sellest ajast peale ei taha ma enam kunagi oma hostimist teise ettevõtte vastu vahetada!
Mul on nii hea meel ja mul on väga vedanud, et mu frienid rääkisid mulle Coolhandle'ist. See näpunäide oli aastate parim, sestpeale on minu veebisaidid stabiilsed ja annavad mulle parima tulemuse! Suurepärase reageerimisajaga professionaalne ja asjatundlik kasutajatugi.

Aitäh, aitäh ...

Siby Paul

Jun 05, 2011 12:41
Lahedad inimesed, kellega suhelda
Olen olnud coolhandle.com inimestega koos üle 5 aasta. Nende aastate jooksul on mul olnud kõige parem kogemus nende teenimisega. Olen nende majutusega väga rahul ja saan neid entusiastlikult soovitada.

Nende klienditugi on hea ja tööaeg suurepärane. Soovin neile kõigile edu - Siby Paul

Jan 09, 2012 08:12
Coolhandle tugi imeb!
Ma logisin selle ettevõtte sisse Monikeri kaudu. Mida ma väga tiksusin, sest Moniker on olnud silmapaistev.

Siiani olen sama probleemiga seoses proovinud tugiteenusega ühendust võtta umbes 4 korda. Iga kord, kui saate vastuse, et nad vastavad 8 tunni jooksul, blaa. Ei midagi!

Samuti on need erinevad hinnad, mida Moniker reklaamis. Mul oli selle kohta üks vastus. & quot; Meie sõim võtab teiega ühendust. & quot; Pole seda veel teinud! Nende toetus on väärtusetu!

Kui nad täna ei vasta, siis pärast minu viiendat identset tugipiletit. (mida te ei saa jälgida!) Pean Monikeriga ühendust võtma ja andma neile teada, kui halvad need inimesed on!